De Veo a Cocons de Eslida

En las palabras originales de Xavier Goterris que fue quien me proporciono este track “…Per a que aneu fent-vos a la idea; jo vaig fer la ruta per última vegada fa un any i hi havia un parell de trossos un poc delicats: un per que la senda es fa de mal seguir doncs passa per un pinar i hi havia molts pins tombats per la neu i el vent d’estos anys enrere, i així² ha fet que les bicicletes (que passaven molt) deixen de fer-ho. L’altre és un barranc, on la senda estí  molt marcada ja que es passa molt perí² també creix molt tota la vegetació.
De totes formes jo la vaig fer amb el xiquet al coll, i el tram del barranc vam baixar corrents.
Així² sí­, és una de les zones més desconegudes d’Espadí . …”

Comentar que la ruta se encuentra limpia en la actualidad y solo encontramos un arbol caido que interrumpia el paso en la bajada del GR hacia Veo y que para aquellos que hayan realizado conmigo otras rutas, comentarles que esta ruta incluye trozos de las sendas que van de Tales a la Baseta y de Tales a Veo que hemos realizado en otras ocasiones.

Ver: C.E. Vila-real
Ver: Mi Wikiloc

Distancia total: 12.9 km
Elevación máxima: 658 m
Elevación mínima: 360 m
Total ascendido: 1360 m
Total descendido: -1497 m
Descargar

Entradas relacionadas:

CC BY 4.0 De Veo a Cocons de Eslida por the vice está licenciado bajo una Licencia Creative Commons Atribución 4.0 Internacional.

Deja un comentario